Sachs. 2016 Fr 0442 www.sascha-smf.de

Så har vi været i gang igen, denne gang til AvD-Sachsen-Rallye, som blev kørt med Zwickau som rally centrum. I alt 446 km hvoraf 136 km var prøver, i en del af Harzen, hvor det går op og ned og meget hurtige og krævende prøver. Rallyet startede fredag aften med en prøve på 10 km. samt en rundbane midt i Zwickau by, begge prøver skulle kører 2 gange, by prøver var en god oplevelse, sjældent har jeg set så mange mennesker kigge på en prøve.

Lørdag morgen gik det videre med 4 prøver der også skulle køres 2 gange, bland andet en super rundbane på over 10 km. og en gennemgående prøve på over 26 km.

Vi kom igennem næsten uden problemer, vi tabte et lille minut på en punktering, men ellers gik det fint. Resultatet 35 generelt og 8 i divisionen er vi godt tilfredse med, det er blevet en stor division i år med dobbelt så mange deltagere i forhold til sidste år.

Sachs. 2016 Sa 0669 www.sascha-smf.de