3-St fr1 2017 478 www.sascha-smf.de3-Stadte Rallye

Den 11 og 12 november har vi kørt sidste afdeling at tyske RallyeMasters.

Rallyet bliv kørt delvist i Østrig, da rallycentrum ligger tæt på den Østrigske grænse,            4 prøver fredag aften i Østrig og 6 prøver lørdag i Tyskland.

Vi kom godt i gang fredag aften, men på prøve 2 begyndte vi at få støj fra højre forhjul, heldigvis var der service efter prøve 2, så bilen blev undersøgt uden at vi fandt fejlen men alt blev checket så vi var sikre på ikke at tabe hjulet.

Prøve 3 blev gennemført med et mere og mere støjende højre forhjul, heldigvis blev prøve 4 annulleret, så vi kunne kører til service igen inden nat pausen. Det viste sig at den højre for støddæmper var knækket inden i, så i lynets hast fik vi lånt en støddæmper og skiftet den.

Lørdagen startede i regn, men Adam’en støjede ikke mere, kørte lidt anderledes i venstre svingene, men var til at leve med. Vi hentede i løbet at dagen lidt af det tabte, men så på anden sidste prøve begyndte der at komme mange vibrationer og støj fra transmissionen, så meget at vi valgte at stoppe.

Så årets sidste løb sluttede for os med at udgå, men det er jo hvad der sker, nu skal bilen have en total overhaling og så kommer vi igen næste år.