Deu 18 Fr2 - 458 www.sascha-smf.de

WRC Rallye Deutschland

CNW rallysport har deltaget i Rallye Deutschland, et rally hvor verdens bedste rally kørere deltager, det har været planlagt i mere en et år at vi skulle deltage. Der er virkelig mange ting der skal falde i hak for at deltage i sådan et WM Rally.

Vi havde samarbejdet med Lasse Sørensen/Ole Frederiksen, som også kører Opel Adam R2, om deltagelsen. Ole har deltaget i Rallye Deutschland flere gange.To uger før vi skulle afsted måtte min sædvanelige anden kører Janik Buck melde fra, så jeg var så heldig at få Line Lykke Jensen til at side ved siden af. Hun har deltaget i rallyet tre gange før uden dog at gennemfører.

Rallyet startede torsdag med præsentation på torvet i St.Wendel og senere i publikumsprøve i udkanten af byen. Desværre endte Lasse og Ole rallyet på denne prøve, da de ramte en beton væg.

Fredag var dagen besat med prøver bland andet den berygtede Panzer Platte, 38 km. på et militært terræn hvor der fortrinsvis kører tanks og kampvogne, det var en hård prøve men vi stal med en punktering, heldigvis kun 8 km. fra mål, så vi kørte til mål på et fladt dæk.

Lørdag gik turen til vinmarkerne ved Mosel floden, mange hårnåle sving, huller og snævre passager, dagen sluttede med et par bjerg prøver.

Søndag kun tre prøver, to gange i vinmarkerne og en hurtig vej prøve.

Vi gennemførte de 1221km. rally med 325km. prøver som nr. 39 generelt og en 7 plads i klassen . I sig selv en bedrift at gennemfører.

Deu 18 So1 - 177 www.sascha-smf.de