_85M6800_3158

Efter et par tilløb lykkedes det,

I marts skulle vi kører RallyTest i Roskilde, men Post Nord var 12 dage om at leverer nummerpladerne, så vi kom ikke ud at kører.

Så galt det Cimber Rally I Schleswig, inden starten havde vi lidt støj fra gearkassen, allerede på prøve 1 blev, støjer meget værre og der kom en del vibrationer, så vi valgte at stoppe. Det viste sig at en ca. 30 mm. tyk aksel i gearkassen kun manglede 8 mm. I at være knækket helt over, godt vi stoppede.

Så blev det tid til Rally Fyn, et super rally i de fynske alper, bakke op og ned, snoede veje, super prøver. Adam’en og vi gjorde vores bedste, ingen problemer. Så det blev en 16 plads generelt, af 70 startende. Og en 5 plads i klassen af 17, et resultat vi er tilfredse med.

Næste rally er Stenwerde Rallye i nærheden af Osnabrück.

_85M6975_3159