Stemw. 2016 Sa 838 www.sascha-smf.deHolsten Rallye blev kørt på det store militær terræn ved Oldenburg syd for Femern, 70km.prøver og 80 km. transport. Et hurtigt rally da der næsten ingen transport er mellem prøverne.

Vi lagde godt ud på prøve et med 8 hurtigste tid generelt, efter 4 af de 6 prøver var kørt lå vi nr. 7 generelt. Næsten igennem prøve 5 fik vi nogle voldsomme vibrationer fra venstre forhjul, det viste sig at 3 hjulbolte var knækket af og hjulet ved godt på vej af også, så her stoppede vi, ærgerligt.

Holsten Rallye var tænkt som opvarmning til Rallye Deutschland næste uge, men ændringer i reglementet har gjort at vi ikke kan deltage i år, men vi regner med at deltage næste år. Vi vil gerne sige tak til de sponsorer som have givet tilsagt om støtte til Rallye Deutschland, og håber vi kan genoptage dette næste år.

Næste rally bliver Slagelse Rally 8 og 9 september.