nieders-16-fr1-225-sascha-smf-deSå har den lille Opel Adam været på tur igen.

9-10 September var vi til start i Rallye Niedersachen, som kørtes fra Osterode i Harzen.

Fredag den 9 var der start fra det historiske rådhus i Osterode med borgmester tale og stor festivitas, om aftenen kørte vi 4 prøver, det gik rigtigt godt, vi var nr. 4 kun 2 sek. efter nr.1.

Da vi skulle køre bilen i nat parc ferme ville den ikke starte, vi tjekkede batteri og kabler og pludselig startede den igen.

Lørdag morgen startede den fint, så afsted til 2 etape, vi fik kørt os op så vi var nr. 2 kun 300/del sek. efter nr. 1

Service igen, ingen problemer, men på vejen til 3 etape gik motoren istå og ville ikke starte igen. Så var det bare at pakke sammen og kører hjem, ærgerligt.

Efterfølgende har styrer boksene været en tur hos Opel Performance Center, så vi valgte at køre et rally tættere på end vi plejer for at få testet bilen.

24 September kørtes DM rally fra Roskilde og vi var med.

Bilen kørte perfekt hele dagen uden problemer, eneste problem vi havde er at prøverne går meget ligeud og med en tophastighed på 165 km/t måtte vi kører meget på begrænseren.

Men er meget glade for en 15 plads generelt og en 4 plads i klassen.

Næste løb i tyske Rallyemasters er desværre aflyst og det sidste er meget tæt på Østrig, så vi vælger at finde et alternativt rally i nord Tyskland, da vi ikke i år kan få et placering i toppen af Rallyemasters.